ИТН - Русе: Светлин Стоянов не е част от русенската структура

2

Позиция на Общинската организация на ПП „Има такъв народ“- град Русе

Категорично заявяваме, че напусналият ПП „Има такъв народ“ и Парламентарната група на партията бивш областен координатор Светлин Стоянов не е част от русенската структура. Спекулациите от негова страна или от страна на цитиралите го медии относно ясно изразената наша позиция са манипулативни и нито на есен, нито на зима няма да работим заедно.

Отцепникът от ИТН очаква структурата в Русе да му остане вярна

Структурата е създадена с общата воля на нейните членове и ще преодолеем със силата на истината и тази битка.

Общинската организация на ПП „Има такъв народ“- град Русе

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    5
    colibri
    Стоянов + 4 от ИТН ми е интересно, защо не напуснаха групата на ИТН по-рано - твърдят,че са били ''пионки'' и взели да осъзнават,че е имало натиск. Ако имаш достойнство- напускаш. Тази вечер се опитаха да направят нещо запомнящо се-да се запомнят с добро, но бяха жалки.Новопокръстените християни са най-опасните за църквата,защото са най-големите фанатици.
  • 5
    4
    Абе хора
    Който е гласувал за ИТН му преместиха цървулите гласа в ПП , не трябва да има независими депутати, напусне ли партията - вън от парламента и да идва следващия
  • 4
    3
    1532
    Bravo
  • 6
    2
    Георги
    БРАВО!БОКЛУКА е за сметището!
  • 8
    1
    русенец
    То и СДС-то се люспеха постоянно, нормално е за българските кандидат "фюрери" да си мигрират от партия в партия или да правят собствена такава, когато политическата проституция им омръзне.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари