Сътресения в шуменската структура на ИТН

1
Има ли напуснали членове на партията
Има ли напуснали членове на партията Снимка: Фейсбук

Обвинения, че „Има такъв народ“ в Шумен не работи в интерес на местните жители, отправи днес бивш член на партията

34-годишният Анатоли Стрелков заяви, че още между предсрочните избори миналата година е представил пред местната структура свой проект за транспортна свързаност на областите Шумен, Разград и Търговище. Целта е с използване на съществуващата към момента инфраструктура и със закупуването на електрически автобуси и мотриси да се осигури връзка между населените места и 8 индустриални зони, в които работят хиляди служители, а също и с националните резервати „Плиска“, „Мадара“ и „Преслав“.

Това е проект на стойност около 170 милиона лева, който би могъл да получи финансиране по Плана за възстановяване и устойчивост и ще е от полза на десетки хиляди граждани“, заяви Анатоли Стрелков, който разказа за идеята заедно с колегата си Владимир Гичев, представен като член на партията. Те обаче не срещнали разбиране от местното ръководство на „Има такъв народ“ и получили отговор, че въпросът не е актуален, докато не дойдат местните избори. Според Стрелков и Гичев, много други членове напускат партията, защото са разочаровани.

Шуменската структура на „Има такъв народ“ е единна. Нямаме напуснали членове през последните седмици, след като партията се оттегли от управляващата коалиция, няколко депутати напуснаха парламентарната група. Това каза за Радио Шумен координаторът на „Има такъв народ“ Петър Петров.

"Въпросните лица са бивши наши членове, изключени от "Има такъв народ" по различни причини като нелоялно политическо поведение, изнасяне на информация, неплащане на членски внос, включително има и съмнение за злоупотреба с лични данни. Не бихме искали по никакъв начин името на "Има такъв народ" да се свързва с тях. По отношение на техните твърдения, структурата в Шумен е в пълна цялост и стоим зад решенията на ръководството ни", каза Петров.

Независимо от това какво ще се случи в страната след гласуването на вота на недоверие на правителството тази вечер, нямам притеснения за сътресения в шуменската структура на „Има такъв народ“, каза още Петър Петров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари