Истерия за евтино агнешко месо в Русе

9
Почти се е стигнало до бой, подобно на промоцията за олиото
Почти се е стигнало до бой, подобно на промоцията за олиото Снимка: БГНЕС / Архив

Истерия за евтино агнешко месо имаше тази сутрин в Русе, след като една от веригите магазини обяви от днес промоция на българско агнешко

Цената за предна четвърт бе 17,99 лв. за кг, а за задна четвърт – 19.99 лв. за кг.

Оказа се обаче, че малцина русенци са успели да се снабдят с агнешко на такава цена. Още сутринта при отваряне на магазините е имало чакащи, но доставените количества са били много малко. Клиент разказа, че почти се е стигнало до бой, подобно на промоцията за олиото. В някои от обектите пък е трябвало да бъдат доставени 15-ина кашона, но стоката така и не е пристигнала, пише Русе Медиа.

Наложило се е продавачите да обясняват на недоволните клиенти, че не знаят дали в следващите дни ще има доставка на агнешко, тъй като самите те не са информирани за това. Същевременно в брошурите е уточнено, че продуктите на промоционални цени важат до изчерпване на количеството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    12
    Митев
    Защо Ви е агнешко,я си купете по един заек същата работа върши.....
  • 6
    11
    Ако имат Мозък
    В таз държава вечно се блъскат за продукти и храна.Не видели агне и манджа.Те първа ще се редят на опашки и блъскат от няма на къде.Вечно гладни тези хора.Сякаш не могат да отидат по селата и да купят от производителя? По съседски да си разделят по едно агънце? Прост народ та прост.Оставете им боклуците по магазините да мухлясат,най вече олиото на Лацони да греняса. Вижте го какви цени е напраскал.Къде е борба със спекулата? Кой за какво следи и контролира в България?
  • 6
    10
    Пинко розовата пантера
    На Великден не се прави агне, то е за Гергьовден. Но последните години търговците искат да печелят повече и взеха да ни го натикват това миризливо агнешко за всеки празник. На Великден се прави или зайче или свинско и ще е много по-евтино и много по-вкусно.
  • 6
    9
    СН
    Няма ли да помислят какво всъщност празнуваме?! Не е деня на агнето, нали? Една молитва дали знаят тези бедни хора?!!!
  • 4
    8
    АAA
    КАНИБАЛИ!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари