„Кауфланд“ поднесе съболезнования на роднините на мъжа, починал докато чака за олио

6
Служителите на магазина са действали бързо и в съответствие с протокола за спешни случаи
Служителите на магазина са действали бързо и в съответствие с протокола за спешни случаи

„Кауфланд“ поднесе съболезнования на роднините на мъжа, починал докато чака за олио

„Екипът на Kaufland България изразява най-искрени съболезнования на семейството и близките на мъжа, който по-рано днес почина на територията на един от магазините ни в Бургас.“ Това написаха в съобщение изпратено до медиите от търговската верига.

„Служителите на магазина са действали бързо и в съответствие с протокола за спешни случаи.“, заявяват още те.

„Благодарим на всички клиенти и служители за оказаната на място помощ в опит да предотвратят трагичния инцидент.“, завършва съобщението.

Тази сутрин 77-годишен мъж почина в един от обектите на търговската верига в Бургас. Той е чакал да си закупи олио, което от днес е на промоционална цена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Мир на праха му!
    Екипът на Kaufland България наред с това, че "изразява най-искрени съболезнования на семейството и близките на мъжа", починал "в един от обектите на търговската верига в Бургас", поне да бяха му доставили заветното олио - полагаемия 1 стек с 12 бутилки първа преса ...
  • 11
    1
    Българка
    Да ги СЪДЯТ трябва, не да им слушат извиненията! Долни търгаши, подиграват се с хората и им гледат сеира. Съдете ги бе хора, не бъдете овце!!! И управляващите Господ да ги накаже! Не се блъскайте за едното олио, а изблъскайте управляващите престъпници, дето съсипаха народа, докато те си поделят милиардите!!! ЗАТВОР, не само оставка!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари