Искрен Веселинов: Атака систематично бойкотират заседанията на групата

0
Когато са гласувани промените в ръководството, не са присъствали представители на Атака
Когато са гласувани промените в ръководството, не са присъствали представители на Атака Снимка: БГНЕС

Промените в ръководството на ПГ на "Обединени патриоти" бяха направени с цел подобряване на организационния живот на групата.

Това каза пред журналисти съпредсадетелят на ПГ на "Обединени патриоти" и зам.-председател на ВМРО Искрен Веселинов пред журналисти във връзка с промените в групата, предаде Агенция "Фокус".

"На редовно събрание на ПГ на "Обединени патриоти" беше обсъден факт, че от месеци наред парламентарната група няма реален организационен живот. С цел подобряването му беше направена промяна в ръководството", каза той. Според него няма нищо драматично. Попитан дали е уведомен Волен Сидеров за това решение, Веселинов обясни, че той е уведомен на база прочетеното съобщение в пленарна зала.

"Представителите на Атака систематично бойкотират заседанията на парламентарната група и бламират нейната работа", допълни още Веселинов. Той посочи, че на заседанието на групата, когато са гласувани промените в ръководството, не са присъствали представители на Атака. На въпрос дали се притеснява от разцепление на групата, Веселинов поясни, че всеки ще докаже дали е в политиката за постове или за политики.

"Ние се опитваме да отстояваме такива политики и сме сериозно бламирани от факта ,че групата не работи и няма адекватно ръководство и представителство, че не се води диалог в рамките на управляващото мнозинство. Просто ръководството в момента е изключително пасивно. В това отношение смятаме, че ще има подобрение.

Надяваме се колегите от Атака да са част от това подобрение", допълни още той.

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари