Искрен Митев: Изпитвам гняв към Слави Трифонов

2
Не мога да повярвам, че Трифонов е готов да прекрати преговорите заради записа. Изумен съм, добави депутатът от ПП
Не мога да повярвам, че Трифонов е готов да прекрати преговорите заради записа. Изумен съм, добави депутатът от ПП Снимка: bTV

Вчера си припомних защо българските граждани мразят политиците, каза депутатът от ПП

Вчера си припомних защо българските граждани мразят политиците. А именно, защото когато трябва да се вземат отговорни решения, някой си политик тълкува определени думи като обида срещу него“, коментира в „Тази събота“ по bTV депутатът от ПП Искрен Митев.

Той заяви, че изпитва гняв към Слави Трифонов, който е имал възможността да даде шанс на България да има стабилно управление.

„Гледах три пъти срещата на „Демократична България“ в НС и смятам, че това беше една изключително нормална среща и не чух нищо страшно в нея. Чувал съм доста по-страшни неща от трибуната“, заяви Митев.

Не мога да повярвам, че Слави Трифонов поради тази причина е готов да прекрати преговорите. Изумен съм“, допълни депутатът от ПП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Внимателно
    Внимавай докато изпиваш гняв, да не напълниш гащите, че американците няма да те одобрят.
  • 1
    2
    '''
    Ето как американските агенти/шпиони разкатаха България, нали видяхте?! Само дпс и Възраждане не са американски партии. Всички други са агенти/шпиони на сащ! Отдавна се каза, че трябва да изгоним сащ от България, защото е агресор, защото е терористична държава!
  • 4
    1
    Даммм....
    Лайно...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари