iPhone X започна да дава дефекти

0

Засега ограничен, но постоянно нарастващ, брой хора, които са си купили новия iPhone X, се оплакват, че дисплеят на смартфона има черта от неправилно работещи зелени пиксели, пише MacRumors, цитира Economic.

Най-малко 25 души досега са споделили снимки на най-вероятно хардуерен дефект с новите им устройства. Проблемите им идват около седмица, след като Apple започна продажбите на iPhone X.

„Играех си с моя нов телефон и изведнъж стана това“, пише един от засегнатите купувачи. „Това е наистина ярка линия, която минава през цялата дясна страна на телефона“, обяснява той.

Зелената линия първоначално я е нямало на нито едно от засегнатите устройства, когато за първи път са били разопаковани и включени. Тя се е появила изведнъж след известен период на използване на смартфона. Проблемните iPhone X не изглежда да са изпускани или повреждани по някакъв друг начин.

Ден първи и ярка зелена линия се появи от дясната страна на iPhone X“, пише друг от купилите дефектен смартфон потребители.

В началото на месеца Apple предупреди, че е възможно да има проблеми с дисплея на новия iPhone X, тъй като компанията за първи път използва OLED дисплей в свой смартфон. Компанията, оглавявана от Тим Кук, обясни, че е възможно при новия екран да има „изгаряне“ или други „визуални промени“.

Чрез публикация на сайта си Apple обясни, че може да се забележат „леки промени в цвета и отенъка“, което е характерно поведение за OLED дисплей. В дългосрочен план те можели да покажат известни визуални промени, включително въпросното „изгаряне“ (burn-in).

Източник: Economic.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари