Инцидент с моторист в Русенско

1
Мотоциклетист е пострадал при пътен инцидент в с. Горно Абланово вчера
Мотоциклетист е пострадал при пътен инцидент в с. Горно Абланово вчера

Мотоциклетист е пострадал при пътен инцидент в с. Горно Абланово вчера

Сигнал за произшествието е постъпил на 7 август около 7:00 часа. Изпратените на място полицейски служители са установили, че в с. Горно Абланово до производителна кооперация на ул. Христо Ботев, мъж на 43 г. е самокатастрофирал с управляван от него мотоциклет с марка „Регал Раптор“. Пострадалият водач е настанен в болница в Русе с фрактура на ключица и на ребра. Установено е, че 43-годишният мъж не притежава категория за управляваното МПС. Пробата му за алкохол е била отрицателна.

Произшествието е документирано по описа на ОДМВР - Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари