Интензивен трафик на граничните пунктове с Румъния и Турция

0
Преминаването в участък от моста при ГКПП "Русе" се осъществява в една лента поради ремонтни дейности
Преминаването в участък от моста при ГКПП "Русе" се осъществява в една лента поради ремонтни дейности Снимка: Архив

Преминаването в участък от моста при ГКПП "Русе" се осъществява в една лента поради ремонтни дейности

Интензивен е трафикът на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Румъния и Турция, съобщават на сайта си от "Гранична полиция" по данни към 18:00 часа.

Трафикът е интензивен за товарни автомобили на ГКПП "Кардам" на изход от страната към Румъния. Преминаването в участък от моста при ГКПП "Русе" се осъществява в една лента поради ремонтни дейности, като участъкът е сигнализиран временно с пътни знаци, а движението се регулира.

Интензивен е и трафикът за товарни автомобили на ГКПП "Капитан Андреево" на изход от страната към Турция.

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границата с Гърция. През пунктовете "Маказа", "Златоград" и "Ивайловград" могат да преминават само леки коли и микробуси, информират от "Гранична полиция".

Нормален е трафикът и на всички гранични пунктове със Сърбия. На ГКПП "Калотина" се извършват строително-монтажни дейности, които налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване, припомнят от "Гранична полиция".

Трафикът е нормален на всички гранични пунктове и с Република Северна Македония.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари