Индира от Гваделупа стана мис Франция

1
Индира Ампио е на 18 години и учи комуникации
Индира Ампио е на 18 години и учи комуникации Снимка: TF1

Индира Ампио е на 18 години и учи комуникации

Индира Ампио, "Мис Гваделупа", бе избрана за "Мис Франция" на конкурса, провел се в Шатору, в Централна Франция, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Индира е на 18 години, учи комуникации и е родена в Гваделупа. Тя бе избрана от зрителите на телевизия Те Еф 1, която излъчваше конкурса на живо, и от седемчленно жури.

По време на представянето си Индира заяви, че иска да посвети мандата си на "Мис Франция" в подкрепа на онкоболните жени. Тя приключи представянето си, като каза, че мечтае освен тя да победи на конкурса, да победят и френските футболни национали на Мондиала и извика: "Хайде сините!"

За това издание на конкурса организаторите бяха разхлабили критериите и вече можеха да участват всички жени, навършили 18 години без горна възрастова граница, в това число и омъжените, без или с деца. В конкурса можеха да участват и транссексуални кандидатки, стига да имат документи за гражданско състояние, удостоверяващи, че са жени. Тази година участничките можеха да показват и татуировки, в случай че имат такива. Единственото ограничение бе кандидатките да не са по-ниски от 1,70 метра.

Въпреки тези промени в регламента на конкурса феминистки групи заявиха, че те са козметични и ги сравниха с нанасяне на бяла боя на стена, по която е избил мухъл.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари