Индийка стана майка на 72 години!

0

Индийката Далиндер Каур (72) роди момче и стана майка след две години лечение в клиника за безплодие. 

Далиндер живее със 79-годишния си съпруг в северния индийски щат Харияна. Каур казала, че е омъжена от 46 години и че тя и съпругът й са загубили всички надежди, че ще станат родители, пише За жената.

"Да живееш с това, че не можете да имате деца, означава да сте изправени пред присмиха на останалите, защото безплодието се смята за проклятие от Бога" - казала майката, която успяла да зачене в осмото десетилетие от живота си.

Тя смята, че "Бог чул нейните молитви". Подчертала, че е пълна с енергия и че нейният съпруг много й помага за бебето. Далиндер казала на лекарите, че е на около 70 години, което е обичайно за индийците, защото по-голямата част от тях нямат лични карти. В клиниката е било установено, че същата е навършила 72 години.

Лекарите казват, че плодът е бил заченат с изкуствено оплождане. Бебето е здраво и било задържано в клиниката поради ниското си тегло от само два килограма.

Това е вторият случай в Индия жена на 72 години да роди дете, откакто през 2008 г. жена на същата възраст роди близнаци.

Източник: За Жената.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари