Момче изроди майка си

1

Това е момчето - герой, за което тези дни говори света.

Майка му изведнъж започнала да ражда, то помогнало и спасило живота на бебето. 36-годишната Ашли Моро сутринта на 11 август, изпратила годеника си на работа и по-късно й потекли водите.

Погледнала надолу и видяла краката на бебето да излизат от нея. Веднага повикала помощ. Изпратила Джейдън до неговата баба, която живее в къщата до тях, но тя не можела да помогне, заради неотдавнашната операция била почти неподвижна.

Повикали спешна помощ, а Джейдън когато видял, че работата става критична се решил на голяма стъпка - да изроди майка си. "Казах: Ще ми помогнеш да родя брат ти, но трябва да го направим бързо, защото краката на бебето станаха сини и то може би не диша", разказва Ашли.

Джейдън следвал инструкциите на майка си. Обърнал бебето и подкрепял своята майка по време на раждането. Но когато се родило бебето, не дишало, пише Zajenata.bg. Детето веднага намерило аспиратор за нос, който използвали за неговата своята 11-месечна сестра и започнал да му помпа въздух през носа и устата. Бебето, по-късно наречено Декс, започнало да диша, а в дома им скоро стигнала и спешната помощ.

Майката по-късно описва как са се чувствали, когато всичко това успешно завършило.

"Много съм горда с него. Той е смел и силен. Той е моят герой", разказва Ашли.

Лекарите в болницата по-късно казали, че ако Джейдън не е помогнал на майка си при раждането, бебето би умряло поради липса на кислород.

Източник: Zajenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари