Имало или е нямало авария в АЕЦ Козлодуй?

0
"Депутатът Рамадан от ДПС обяснява, че през нощта е имало авария, а Теменужка обяснява, че няма авария", описва ситуацията Бакалов
"Депутатът Рамадан от ДПС обяснява, че през нощта е имало авария, а Теменужка обяснява, че няма авария", описва ситуацията Бакалов Снимка: bTV

Журналистът Иван Бакалов с коментар в личния си фейсбук профил за аварията в АЕЦ Козлодуй: 

"Депутатът Рамадан от ДПС обяснява пред меродавната телевизия БНТ, че през нощта е имало авария в АЕЦ Козлодуй и е спрян V блок. Депутатът Рамадан е член на енергийната комисия.

Теменужка обяснява пред меродавната телевизия Би Ти Ви, че няма авария в АЕЦ Козлодуй. Счетоводителката Теменужка е министър на енергетиката. Няма изтичане на радиация или опасност за хората, защото не е имало авария, повтаря Теменужка. „Всички алгоритми са задействани, съгласно предвидените и разписани правила. Агенцията за ядрено регулиране също е информирана“, каза Теменужка и допълни, че въпреки спряната работа, няма риск за електроенергийната сигурност на страната. Сериозно? Алгоритми!?

От цялата работа остана едно особено впечатление от модерния аутфит на Теменужка. Иначе за аварията не стана много ясно от тези меродавни източници.

Дали Теменужка и Рамадан сами по себе си не са заплаха за енергийната и националната сигурност..."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари