Илон Мъск предложи всички абонати на Twitter Blue да бъдат проверени потребители

0
Опцията е с платен абонамент и дава допълнителни възможности
Опцията е с платен абонамент и дава допълнителни възможности Снимка: YouTube / Guardian News

Опцията е с платен абонамент и дава допълнителни възможности

Американският предприемач Илон Мъск, който наскоро стана най-големият акционер в компанията „Туитър“, предложи да даде на всички абонати с платен абонамент за Туитър блу статут на проверени потребители на социалната мрежа, предаде ТАСС, цитиран от БТА.

Всеки, който се абонира за Туитър блу, (т.е. плаща по 3 долара месечно), ще получи отметка за удостоверяване, посочи Мъск.

Като част от обсъждането на идеята за промяна на стойността на абонамента за потребители на Туитър извън САЩ предприемачът заяви, че таксата трябва да бъде пропорционална на достъпността, намекна и за възможността да се праща и с криптовалутата Доуджкойн (Dogecoin).

Туитър блу (Twitter Blue) е платен абонамент в рамките на Туитър, който дава допълнителни възможности. Позволява бързо и без реклама да се четат статии в социалната мрежа от медии, достъпни на платформата. Потребителите могат да персонализират лентата за навигация, външния вид на иконите на приложенията и оформлението на страниците. Абонаментът дава възможност също за редактиране на публикации в рамките на 60 секунди, след натискане на бутона „изпращане“ преди туитът да влезе в емисията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари