Илиян Василев: Във война сме и има теч на тайни към руското посолство

1
Става дума за криза в отношенията САЩ и България. Защото оценката на САЩ е, че на Радев не може да се има доверие
Става дума за криза в отношенията САЩ и България. Защото оценката на САЩ е, че на Радев не може да се има доверие Снимка: БГНЕС / Архив

Изгонването на новите 10 "дипломата" от Руското посолство за дейност несъместима със статута /за това и кавичките/, спасява самата Митрофанова, и е отчаян опит на президента Радев и шефовете на службите да прикрият явният проблем с доверието към нас

 Във война сме и има теч на тайни към руското посолство. И вместо да уволняват шефовете на разузнаването и контраразузнаването /цивилно и военно/ чиято работа е да предотвратяват тази течове, гонят дипломатите /обектите/ за да си спасят кожите.

Заедно с доверието към нас от партньорските служби спира и информацията. Тогава президентът и назначените от него шефове на служби ще се информират за ситуацията в Украйна от руското посолство, чиято позиция, едно към едно бе и позицията ни преди войната - а именно че Русия няма да нападне.

Да им кажа нещо, което да включат в докладите си - по данни на украинските митници над 350 хиляди украински граждани са се върнали за да се бият срещу руснаците и това дава отражение на хода на военните действия. Изглежда радарните системи на НАТО по границата с Украйна прекрасно прихващат полетите на руската бойна авиация, което обяснява защо много падат руските самолети.

И последно - ДАНС няма да предупреди - правителството има проблем със справянето с многото кризи едновременно и проблемът е, че по ключовите теми /като войната БСП торпилира усилията/. ИТН също се продаде на Орлин Алексиев. ДБ пък пазят мира в коалиция, а ПП са зелени та зелени.

Министърът на отбраната на САЩ, най-ключовият ни съюзник в НАТО, не се вижда с главнокомандващия Радев. Не му бил ниво? Това е обяснение за идиоти - вижте с какви "нива" се е виждал Радев.

Ето това е темата и скандала на деня. Не ареста на Борисов. Това е провинциална кавга.

Става дума за криза в отношенията САЩ и България. Защото оценката на САЩ е, че на Радев не може да се има доверие.

От мен честито. С много по-малко ресурс само с мрежата от контакти на пет души в мрежата българското правителство може да има по-добра информация, отколкото му дават разведките. Просто всичко е достъпно. Трябват само свързаност и мрежа от споделящи експерти.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    до 3
    Ти на майка си задника за колко инфлационни цента го продаде? Не ти ли стана съвестно, все пак тя оттам те е изкарала и е имала благородството да не дръпне водата?!
  • -1
    3
    до 2
    Защото има шепа цървули тука, дето са готови да продадат на майка си путката за някоя друга копейка. Ти си един от тях.
  • 1
    2
    darkaveng
    А не е ли по-добре да се отговори на простия въпрос - защо има "теч" (ако има, де) към руското посолство? Да не би на българите вече да им е писнало от фащ и марионетките им от ЕС и да си искат изконните, неджендърски, ценности? А, баце, Илиянчо, какво ще мъцнеш по въпроса? Или го няма в опорките ...! Де гиди мискинин ниедни!
  • 0
    1
    русенец
    Стига сте публикували диариите на този доносник на ДС.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари