Стоян Тончев: При изхода от кризата в Украйна ще има два варианта за България - един лош и един по-лош!

1
Зависи от настоящите решения на правителството. Засега се движим към по-лошия вариант
Зависи от настоящите решения на правителството. Засега се движим към по-лошия вариант

Нали никой не си мисли, че изведнъж Русия е решила да влезе в Украйна?

Със сигурност разузнаването на САЩ е било наясно с това, което се случи, от години. Но не са знаели точния момент. Не е случайна и смяната на редица правителства и режими в Европа.

Далече съм от мисълта, че Борисов беше свален от власт заради корупцията, протестите или снимките от спалнята му с пачки евро. Това бяха поводи и средства, но истинските причините са дълбоки и геополитически. Той направи на Русия "Турски поток", за да получава газ Сърбия, близък е и с Ердоган. Не е удобен на САЩ с тези си и други позиции, рисков им е, можеше да се опитва да прави номера и всичко останало при сегашната ситуация. Затова играха на сигурно и си назначиха "зелени", послушни, изпълнителни и алчни марионетки, при които отсъства българско самосъзнание. Това се случи чрез машинния вот.

Машинното гласуване е изпитана схема за демократична смяна на режими по света и се работи софтуерно.

А резултатите на първата политическа формация бяха нагласени, за да бъде първа.

САЩ и Русия в един момент ще седнат на масата за преговори и ще са разберат. Украйна дори може да бъде поделена на Източна и Западна. От украинците никой не се интересува - нито САЩ, нито Русия. Само правят пози пред световната общественост. Същото е отношението и към нас, българите. Европа пък е една "стара, богата и развратна баба", която след ВСВ влезе в своя дълбок "менструален" военен цикъл и оттогава прави само това, което й кажат големите "батковци".

При изхода от кризата в Украйна ще има два варианта за България - един лош и един по-лош. Зависи от настоящите решения на правителството. Засега се движим към по-лошия вариант.

Стоян Тончев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    ...
    Браво, да си жив и здрав на майка си и на баща си, но защо не се стига до край в поста, а ТРЯБВА - че имаме и друг избор и той не минава през манипулациите на машините (вкл. и в соц.мрежи), а през ума и сърцето на всеки един българин, ако спре да вярва на машините.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари