Илиян Василев: Радев не издържа на напрежението. Обществото видя истинския му лик

2
Защо Кирил Петков е в чужбина? Не е изключено да е предупреден, че ще бъде арестуван, коментира Илиян Василев, бивш посланик на България в Русия
Защо Кирил Петков е в чужбина? Не е изключено да е предупреден, че ще бъде арестуван, коментира Илиян Василев, бивш посланик на България в Русия Снимка: БГНЕС

Защо Кирил Петков е в чужбина? Не е изключено да е предупреден, че ще бъде арестуван, коментира Илиян Василев, бивш посланик на България в Русия

Радев не издържа на напрежението. Това е добре, защото обществото вижда истинския му лик. Вече не само темата ЕС и НАТО, но и парламентарната република, които той отрича.

Това не е пределът на арогантност на кремълските агенти. Прокуратурата се намеси и стъпи върху сигнал на Радослав Василев. Имам сведение, че тя се готви да арестува Кирил /компромати бол/ Петков и изобщо да се намеси радикално за да разбие възможността за правителство. Толкова за Гешев атлантика.

Не искам да звуча тревожно, но зная как действа Москва, когато нейните интереси се нарушат в България, която счита за заден двор. Особено след "успешното" управление на Радев.

Първо, ще използват службите за допълнителна дискредитация на ППДБ. Включително през парламента и Възраждане.

Второ, не съм сигурен защо Петков е в чужбина, но не е изключено да е предупреден, че ще бъде арестуван. Но тъй като само арест няма да свърши работа, трябва да бъде, той или някой друг от ПП, да бъде допълнително комрометиран и дискредитиран за да бъде арестуван.

Забележете какво се изпусна Радев днес по повод на свикването на Консултативен съвет по национална сигурност. Той нямало да допусне до секретна информация хора, демек политици от партиите, които са членове на КСНС и които не харесва. Това е брутално нарушение на Конституция и закони - президентът няма никаква власт да определя кой да има достъп до поверителна информация и кой не. Участието е по право в КСНС и имат право на достъп но поверителна информация, защото представляват парламентарно представени партии, и това не подлежи на санкция от когото и да било.

Не изключвам още изцепки от президента Радев на тема - той защитава националната сигурност срещу ППДБ, с помощта на службите. Играта стана прекалено мръсна и брутално за да се изключи каквото и да било. Включително активизиране на намиращия се под техен контрол подземен свят.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    С.С.
    Сега избирателите да направят разлика между Герджиков и Радев ! Между интелекта и ПРОСТАКА ! Акъла идва ,но КЪСНО ....!
  • 10
    6
    Маньо
    Трогва ме възхода на този Илиян - от ДС доносник при комунизма до достоен евроатлантик за новия келепир..
  • -11
    5
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Радев лапа руски пишки, като и Костадинов. Проблемът е, че някои го смятат за висша форма на патриотизъм както по време на управлението на правешкия т-пунгер Живков. Ако си слуга на руснаците да бъде тълкувано като патриотизъм е най-голямото малоумие в промитите със съветска пропаганда мозъци руски копилета в България.
  • -7
    4
    Бай Чеп
    Не се лъжи народе! Бойко простака, Киро ментака и Румен фатмака са от един евроатлантически г.з изср@ни! Просто фатмака не им върши работа в момента - да пратят войски се изисква работещ парламент! Соросоидната пасмина плюе фатмака здраво,без особено основание, явно той е следващия проект на Козяк!
  • 11
    3
    илианчо
    пак ли бе Икспере?!? какво рече радев бре?!? защо му изкривяваш думите, ние да не сме идиоти натеб да вярваме а не на ушите си?!? ей, не си забравил нищо от това на което са те научили в дс-то! как беше - приемаш да сътрудничиш по „идеологически, морални и политически мотиви“. и кво стана сега с морала и идеологията?!? шмекер!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари