Слави Трифонов: Кирил Петков и Асен Василев за нищо на света не бива да се докосват до власт

6
Станахме свидетели на най-унизителното връчване на мандат за съставяне на правителство, заяви лидерът на ИТН
Станахме свидетели на най-унизителното връчване на мандат за съставяне на правителство, заяви лидерът на ИТН Снимка: Фейсбук

Станахме свидетели на най-унизителното връчване на мандат за съставяне на правителство, заяви лидерът на ИТН

Преди минути станахме свидетели на най-унизителното връчване на мандат за съставяне на правителство в новата история на България.

Просто Конституцията задължи Президента да даде мандат на Николай Денков. Истината е, че ПП не заслужават този мандат. Николай Денков означава Кирил Петков и Асен Василев. Някой съмнява ли се, че тия хора са едно цяло?

Значи, хората, които искат да овладеят службите - законно или незаконно, хората, които съгласуват назначенията в службите в България с чужди посолства и чужди държави, хората, които правят „ала-бала“ на изборите, хората, които са нагли в безпардонния си стремеж към власт, сега взеха втория мандат. Нещо повече, лицата Асен Василев и Кирил Петков, ако имаше справедливост в тази страна, трябваше да бъдат арестувани за държавна измяна и подведени под наказателна отговорност. Освен записите, имаме и два пъти самопризнанието на Асен Василев, че не се отрича от нито една от думите, казани там. Но винаги има надежда за справедливост.

Аз тези хора ги познавам. Направих всичко възможно те да не управляват. Тогава бях лош и зъл. Сега така ли ви изглежда?

Сега мисля, че и вие разбрахте това, което аз разбрах преди една година. И то е, че тези хора от „Продължаваме промяната“ - Кирил Петков и Асен Василев - за нищо на света не бива да се докосват до власт. Тяхното присъствие във властта в България ще бъде пагубно за държавата и за всички нас.

И тъй като няма как да ни опази Бог от това, Асен Василев да е министър на финансите, Кирил Петков да е министър на икономиката и техните производни да са министри и шефове на служби, тъй като не вярвам ,че Бог ще ни опази, най-добре е сами да се опазим и за нищо на света да не позволяваме тия хора да участват във властта.

Така че - Николай Денков най-добре да връща тоя мандат празен.

Трябва да се върви към трети мандат или към нови избори.

Слави Трифонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Петко
    Ей чалгар, разбрахме те, че служиш на ДПС! Само заради ниската активност и малките чалгарчета, дето те слушат влезе в Парламента.
  • 4
    2
    Самарин
    Трябва ли да кажем,Станислав Трифонов и Тошко Йорданов,никога за нищо на света,не трябва да влизат в сградата,върху която е изписано: "Съединението прави силата"!Не членувам в определена партия,но следя и то от близо политическите процеси у нас.Преди две години,изпаднали под давлението на една от системните партии,организацията на сценаристите от известното шоу,събориха редовно българско правителство на България. То бяха интриги,ангажиране на институциите с "греховете" на лидерите на ПП,размахване на измачкани бележки от един от приближените на Слави и куп още действия,отмъщаващи на хората спрели Каримански да седне на шефския стол в БНБ. Дали ИТН и ПП ще са в 50-тия парламент,решава кой,естествено народа.
  • 6
    1
    Песимист
    Кажи нещо за себе си Славуца,искаш ли да се докоснеш до власт....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари