Илиян Василев: ДПС се опитва да спаси Боби Михайлов, като предоставя стадиона си в Кърджали

0
Абсурд е национален футболен съюз да забранява на своя публика да гледа мачове на своя национален отбор - такова чудо никога не е било и никъде, смята анализаторът
Абсурд е национален футболен съюз да забранява на своя публика да гледа мачове на своя национален отбор - такова чудо никога не е било и никъде, смята анализаторът Снимка: БГНЕС

Абсурд е национален футболен съюз да забранява на своя публика да гледа мачове на своя национален отбор - такова чудо никога не е било и никъде, смята анализаторът

ДПС се опитва да спаси Боби Михайлов, като предоставя стадиона си в Кърджали за "нелегалния" мач /без публика/ на националния ни отбор. Очевидно в Пловдив не стана. От София бягат като дявол от тамян.

За това Михайлов играе ва банк и блъфира, че ако не е той българския футбол ще бъде забранен в Европа - и национали и клубни отбори.

От опит знам, такива блъфове трябва да се платят и БФС в сегашния си състав да бъдат изритани с шутове. Каквото и да е решението на УЕФА - има оспорване в съд. Няма как един самозабравил се чиновник, макар и висш, да бъде за нея по-важен от българския футбол. Това е куха заплаха.

Защо този мач да не се играе в София? Отговорете си сами.

Просто е, защото международните футболни чиновници и медии ще видят резила на БФС и от там срутването на това ръководство ще бъде неминуемо и бързо.

Абсурд е национален футболен съюз да забранява на своя публика да гледа мачове на своя национален отбор - такова чудо никога не е било и никъде?

Както казах - прътите и изгонване от централата. Тези хора и в последните си мигове на агония като ръководство ще нанесат максимално тежки щети.

Признателността, която БФС изисква като претенция и основание да продължат да управляват, е като признателността която Русия иска от нас за "освобожденията". Арогантни, брутални, цинични. Затриха цяло поколение български футболисти. Последствията ще се усещат десетилетия.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари