Илиян Василев: Безсмислено интервю на Слави, не става за лидер

1
Нито един сериозен въпрос, по сериозна тема, която тревожи България - икономически криза, енергийна криза, социална криза. Толкова може човека
Нито един сериозен въпрос, по сериозна тема, която тревожи България - икономически криза, енергийна криза, социална криза. Толкова може човека Снимка: Кадър БНТ

Безсмислено интервю на Слави. Толкова очаквания, и ... някакъв светски разговор, като за сутрешно светско предаване. Нито един сериозен въпрос, по сериозна тема, която тревожи България - икономически криза, енергийна криза, социална криза. Толкова може човека - няма задълбочени познания, пък и не се стреми да ги задълбочава.

В същност тук приключва и претенцията му някога отново да определя темпото и посоката на българската политика. Повърхностен за политик, иначе за събеседник става.

Щом днес Зуека казва че не знае откъде се финансира и не знае зад какво стои, как да му вярваме, че след като връща субсидии, е прозрачен. И че няма двойно дъно.

Щял да бъде различен в следващия парламент, Може, но пилето му кацна на рамото веднъж и .... отлетя.

Политиците се избират не заради абсолютните им знания, а заради умението да оценяват ситуациите и да вземат балансирани решения под натиск. Слави не е от това тесто на лидерите, които могат да вдъхновяват чрез пример и послания.

Затворен човек. Вероятно е добър за приятелите си, за близките. Но за лидер не става.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари