Слави, не се оправдавай!

2
"Мадръсаш" публично една жена и се кефиш, а когато хората ти казаха, че си подлец, страхливец и инфантил, носиш от пет кладенеца вода
"Мадръсаш" публично една жена и се кефиш, а когато хората ти казаха, че си подлец, страхливец и инфантил, носиш от пет кладенеца вода Снимка: Кадър Фейсбук

"Мадръсаш" публично една жена и се кефиш, а когато хората ти казаха, че си подлец, страхливец и инфантил, носиш от пет кладенеца вода

СЛАВИ, не се оправдавай!

Помня как миналата година ревеше, че хората са обиждали твоето плагиатче, дето щеше да ни го правиш премиер! Не било морално и редно, човека имал семейство и т.н. Помня и как ревеше и когато БОЕЦ внесохме сигнал в прокуратурата срещу същото плагиатче! А точно така се прави, като имаш съмнения за някакви престъпления и нередности - разследваш, внасяш сигнали, търсиш истината! А не плюеш, и не пишеш срамни песни. Сега ти маскариш по най-долен начин една жена, която може да ти е дъщеря няма значение коя е и какво е правила, или не е правила! "Мадръсаш" я публично и се кефиш и когато хората ти казаха, че си подлец, страхливец и инфантил носиш от пет кладенеца та чак от Финландия носиш вода, за да докажеш, че това било за "свободата на словото".

Слави, свобода на словото е да казваш истината на глас без страх, а не да позориш и заливаш с помия скрит в дупката си от позицията на силата беззащитен човек без възможност да се защити и отговори! Понеже съм бил на мястото на Лена десетки пъти и свинските клоаки и гнусомети са ме заливали с помията си знам какво е. А на теб, като ти е важно коя е Мата Хари, защо твоите депутати не направиха комисия в Парламента, БОЕЦ внесохме своите сигнали за БарселонаГейт и Пачките и кюлчетата в Народното събрание и през 2022г. и през 2021г.? За БОЕЦ това е важно и от години водим битките си по тези и други казуси с факти, документи и доказателства, а не пишем гнусни песни нито за жената на Пеевски, нито за любовницата на Борисов!

Слави, пак ще ти повторя, ти си карикатура на политик, карикатура на певец и карикатура на мъж. И колкото повече дълбаеш толкова по-отвратителна е карикатурата.

БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    123
    Добре, Георгиев, а ти като ръсиш характеристики на толкова много хора, ти свинчуго, какъв си ??? Един абсолютно провален, Видински умирисан, цървул. Господин никой, придал си важност да обрисува всички но не и себе си. Започни честно и самокритично от себе си, представи се какъвто си, и тогава се прехвърляй на хората. Мисля, че така е редно.
  • 7
    1
    Петьо Петков
    Учиндолски инфантил,карикатура,подлец,долен глупак.......наркоман
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари