Слави Трифонов: ИТН ще има 17 депутати в следващия парламент

0
Не знам дали е хубаво да носиш отговорност, но аз я поисках и вие ми я дадохте. За което, ви благодаря!
Не знам дали е хубаво да носиш отговорност, но аз я поисках и вие ми я дадохте. За което, ви благодаря! Снимка: ИТН / Facebook

Не знам дали е хубаво да носиш отговорност, но аз я поисках и вие ми я дадохте. За което, ви благодаря!

"Преброяването на бюлетините приключи. Резултатите са такива, каквито са. Тоест, “Има такъв народ” има 6% от гласувалите и 17 народни представители в следващия парламент. Това се случи заради вас".

С тези думи лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов благодари на избирателите на партията.

"Не знам дали е хубаво да носиш отговорност, но аз я поисках и вие ми я дадохте. За което, ви благодаря! Заради доверието! Казвайки тези думи си представям, че казвам “Благодаря” на всеки един от вас лично!", продължава телевизионният водещ в публикацията си в социалната мрежа.

В заключение той изразява надежда да оправдае очакванията на гласувалите на ИТН доверие.

Припомняме ви, че при 100% обработени СИК протоколи в РИК, в бъдещото 50-о Народно събрание ще влязат седем партии. "Има такъв народ" получава подкрепа от 127 986 гласа или 5.96%. За европейския парламент формацията събира 121 573 гласа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Stoian
    Тези са едни боклуци,от тях шоумени става,но не и политици,много обичат парите,само гледат как да се докопат до тях!!!
  • 7
    2
    Анатолия Станева
    Представители на тази злощастна чалгаджийска клика в Русе са бившият директор на РИОСВ и злополучен адвокат Анатоли Станев, който вместо да си подаде оставката като областен управител след като ИТН падна от власт, продължи да се натиска на този пост още година и половина. Ето това е липсата на морал при тези хора! И искам добре да им стане ясно на всички русенци, които гласуваха за тези лицемери, продажници и плямпачи, начело с ПР-ката на Русенската опера и нейният нещастен директор, че българският народ няма да ви търпи и в следващия парламент на есен няма да влезете изобщо! Айде духайте супата, нещастни ГЕРБ-аджийски подлоги!
  • 11
    1
    Читател
    Този и още двама злопаметни типове, си направиха предизборната кампания на гърба на К.Петков. При тези няма политики, няма концепции. Има тежка злопаметност, дълбока интрига, с цел оклеветяване на конкурента и приписвайки му всички качества, притежание на авторите.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама си говорят:
- Значи, врачка ти предсказа, че жена ти ще те напусне?
- Не точно, но каза че ми предстои прекрасен живот!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари