Икономисти: Да върнем разговора на фазата дали изобщо трябва да има евро, а не кога

2
Икономическите анализатори доц. Григор Сарийски и Кузман Илиев очертаха икономическата картина за 2023 година
Икономическите анализатори доц. Григор Сарийски и Кузман Илиев очертаха икономическата картина за 2023 година Снимка: БНТ / стоп кадър

Икономическите анализатори доц. Григор Сарийски и Кузман Илиев очертаха икономическата картина за 2023 година

Задава ли се рецесия, трайно ли е успокоението в ръста на инфлацията и разбира се – пътят към еврото – трябва ли да върнем разговора на фазата дали изобщо трябва да има евро, а не кога?

В ефира на БНТ доц. Григор Сарийски от Института за икономически изследвания при БАН и икономическия анализатор Кузман Илиев дадоха отговори на тези наболели не само за България, но и за световната икономика въпроси.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    2
    До 1
    Защо си им на американците бе глупако ? Кой те брои за държава бе така ,така ! Не виждаш ли ,че вече 32 години търпят тоя НЕОКОМУНИЗЪМ в България ,само и само да не се занимават с нас ! Не виждаш ли ,че не ни кертят за слива и не ни дават нищо напредничаво ,което да ни измъкне от руската тиня ! Не виждаш ли къде отидоха Литва, Латвия ,Естония , Хърватия ,Полша , Чехия и т.н., а къде сме ние ! Ами ние сме още СССР бе , сляп ли си ! С тия бивши АБПФК, за къде сме ? Ами за Магадан !
  • 11
    1
    Така, така
    Аууу, щом и двамата гости са казали това "Икономисти: Да върнем разговора на фазата дали изобщо трябва да има евро, а не кога" - ще ги обявят за предатели, потъпкващи "евроатлантическата ориентация" на антибългарските политици, ще ги обявят в ксенофоби, в расисти, в антиджендеристи! Очаквам някой от платените американски представители да оплюе БНТ, че дава трибуна за плураризъм, че не бива да се чуват други мнения, освен бивш член 1 от бившата Конституция! Но пък са говорили истина, която истина американците са забранили да се дава на българското общество!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари