Икономическата комисия прие на първо гласуване Бюджет 2022

0
Това стана с 12 гласа "за", 7 - "против", без въздържали се.Този вариант е подкрепен от бюджетната комисия
Това стана с 12 гласа "за", 7 - "против", без въздържали се.Този вариант е подкрепен от бюджетната комисия Снимка: Dunavmost, архив

Този вариант е подкрепен от бюджетната комисия и е с коригирани разходи от финансовото министерство, включително и на бюджета на съдебната власт

Парламентарната икономическа комисия прие на първо гласуване Законопроекта за държавния бюджет за 2022 г. със становища на Министерския съвет по чл. 1 и чл. 2 - коригираните разходи от финансовото министерство, включително и на бюджета на съдебната власт, предаде NOVA. Това стана с 12 гласа "за", 7 - "против", без въздържали се.Този вариант е подкрепен от бюджетната комисия.

Вицепремиерът и министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова и министър на иновациите и растежа Даниел Лорер представиха проектобюджетите на двете ведомства.

Законопроектът за държавния бюджет за 2022 г., с включен проект на Висшия съдебен съвет по чл. 1 и чл. 2, бе подкрепен с 2 гласа "за", "против" нямаше, а "въздържали се" - 9. Това е вариантът, подготвен от ВСС, и той не е подкрепен от бюджетната комисия, уточни председателят на комисията Мартин Димитров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари