И Pi ar Sevi Boiko взе да оплюва Кирил Петков

1
"За първи път обаче Кирил Петков осъзна, че не е на нивото на Бойко Борисов", пише във фейсбук Арнаудова
"За първи път обаче Кирил Петков осъзна, че не е на нивото на Бойко Борисов", пише във фейсбук Арнаудова Снимка: БГНЕС / Архив

"За пореден път Кирил Петков оправдава собствената си некадърност с опозицията, с моето семейство и с мен лично, свеждайки енергийната сигурност на държавата до гаражно ниво"

Това написа във Фейсбук Севдалина Арнаудова, пиарката на ГЕРБ и Бойко Борисов, която бе обвинена в корупция именно по времето на управлението на Кирил Пеков. 

Ето целия пост на Арнаудова, който публикуваме без редакторска намеса:

"За пореден път Кирил Петков оправдава собствената си некадърност с опозицията, с моето семейство и с мен лично, свеждайки енергийната сигурност на държавата до гаражно ниво.

За първи път обаче Кирил Петков осъзна, че не е на нивото на Бойко Борисов и реши да репликира мен! И 200 пъти да повтори за джипа в гаража на г-жа Арнаудова, това няма да спре инфлацията, цените на тока, горивата, храните! Това само показва собствената му политическа немощ и некадърност!

Ще напомня, че такиви джипове имаше в гаражите на ръководството на няколко министерства, в гаражите на ръководството на Булгартрансгаз. Но проблема не е в джипа, а в човека - тоест в мен!

Договорите за ползване на въпросните джипове - пикапи, са за ползване и са подписани след приключването на проекта Балкански поток, а не в началото, както твърди Петков! С идентични по смисъл договори са предоставени и джиповете на НСО, които Кирил Петков ползва, докато ходи пеша."

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 17
    2
    Свети Унуфри
    Киро вместо да се оправдава с Тиквата и останалите боклуци от герберастко-фашистката хунта, по-добре да вземе да ги натика по затворите.
  • 16
    1
    ОПГ ГРОБ
    Некадърните герберастки калинки пищят всички заедно, че били невинни, а обвинявани за безчинствата си! Тази поредната жалка брантия и на нея й е мястото в сливенския. А Тиквата го чака бай Ставри с гол в ръката...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари