И "Демократична България" се отказа от срещите с контактната група

1
От партията са изпратили писмен отказ, заяви Росен Плевнелиев
От партията са изпратили писмен отказ, заяви Росен Плевнелиев Снимка: БГНЕС/Владислава Григорова

От ПГ на ДБ са изпратили писмен отказ

"Получихме писмен отказ от участие в срещите и от парламентарната група на "Демократична България". Това е тяхно право и не сме изненадани", заяви Росен Плевнелиев след първата среща с ГЕРБ-СДС, пише Труд.

Оптимисти сме и виждаме много по-голямо поле на съгласие от това, което се прожектира публично в момента. Отворени сме за всички парламентарно представени партии, уточни той.

Те са гъвкави. Готови са на разговори за работещо правителство, без да уточняваме с какъв хоризонт и в какъв формат”, каза още Плевнелиев.

Според него е нужно и „засилване членството на България в Европейския съюз”.

Силна политическа воля е необходима днес, за да не се окажем в периферията и да дадем тежки жертви от геополитическа гледна точка, което пък да доведе до бедност и разрушаване на българските институции”, коментира Плевнелиев. И обобщи, че крайната цел на контактната група е да излезе с декларация, която да се фокусира върху приоритетите и решенията, по които са намерени пресечни точки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Уфффф,
    Чифутка и Путка
  • 5
    2
    роско-идиота ще оправи бг-то
    Тоя роско-идиота защо на снимката изглежда като че ли са му вкарали кочан от царевица в задника?
  • 3
    1
    daskal
    Вече беше изказана тезата, която не получава обществено достояние, защото има цензура от сащническото посолство, но тезата е: Да има в следващите 6 месеца служебно правителство, защото, ако има редовно правителство, сащническото посолство ще задължи ристюфците, продължавяме измяната и герб ще обявят от името на България война на Русия! Служебното правителство няма такива правомощия! Това е единственият шанс България да не бъде въвлечена в хибридната война на агресора сащ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари