Хванаха виетнамец да краде уиски и свински гърди от магазин в Русе

3
Азиатецът скрил плячката под връхната си дреха
Азиатецът скрил плячката под връхната си дреха

Азиатецът скрил плячката под връхната си дреха

Служители на Първо РУ изясняват сигнал за кражба от магазин. За извършеното престъпление е съобщено около 16:30 часа в неделя от представител на търговския обект, намиращ се на площад "Свобода" в Русе.

Информацията е била за установен мъж, преминал след касовата зона в магазина, като е имал в себе си продукти, които не е заплатил – три бутилки уиски и тарелка свински гърди, на обща стойност 190,96 лева, които бил скрил под връхната си дреха.

Служители на Първо РУ са установили, че въпросното лице е 40-годишен мъж, виетнамски гражданин. Сигналът е документиран по описа на Първо РУ, като по случая е започната преписка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    въпрос
    Много ми е чудно как може да се скрият три бутилки и тарелка храна под връхна дреха, която вероятно е била доста лека, имайки впредвид топлото време.
  • 17
    3
    Българин
    А що не хващате и украинците дето не плащат сметките си и дето карат супер скъпи коли и защо не са в лагер и още куп неща мога да изреда
  • 11
    2
    Азия
    Е, ми ... то само ориз, само ориз - яде ли се? Нека и малко ... свинско. С уиски.
  • 13
    1
    Ужас!
    Пазете си домашните любимци!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари