Жена откраднала стоки за 400 лева от супермаркет в квартал "Дружба"

0
36-годишната жена е заснета от камерите за видеонаблюдение
36-годишната жена е заснета от камерите за видеонаблюдение

36-годишната жена е заснета от камерите за видеонаблюдение

Жената е била забелязана от камери за видеонаблюдение да изнася хранителни продукти и козметика от търговски обект в Русе.

Полицаи от Първо РУ в Русе са установили 36-годишна жена, която на 24 декември е извършила кражба от магазин на булевард „Христо Ботев“ в града.

За случая е постъпило заявление в полицията на 2 януари, след като от видеонаблюдение е установено, че жената е изнесла от търговския обект хранителни продукти и козметика на стойност 396 лева.

По случая е образувана преписка по чл. 195, ал. 1, т. 3 от Наказателния кодекс (НК). При извършените оперативно-издирвателни мероприятия от полицията е установена жената, която е задържана.

Жената е била доведена в Първо РУ и е разпитана. Тя е признала, че е извършила кражбата, но не е дала обяснение за мотивите си.

По случая е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Гъци
    Вие сега за една чантичка ли ще се заяждате хД
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари