Хванаха шофьор на Golf с 280 км/ч

2
Водачът е карал със 170км/ч над ограничението
Водачът е карал със 170км/ч над ограничението Снимка: Twitter

Водачът е карал със 170км/ч над ограничението

Полицията в Нов Южен Уелс „похвали“ публично нарушител от щата, който е заловен със скорост от 280 км/ч при над 2 пъти по-ниско ограничение. Мъжът е на 22-годишна възраст и въпреки, че е шофирал с високата скорост, всъщност е спрял при подаден сигнал от полицейските власти, пише Факти.бг.

Властите са засекли колата да се движи с 280 км/ч при ограничение от 110 км/ч или със 170 км/ч над максимално допустимата скорост на магистралата. Интересното в случая е, че заводски Golf 7 R е способен да вдигне 250 км/ч или поне толкова предписват от Volkswagen.

Най-мощният Golf от предходното поколение на модела разчита на 2.0-литров бензинов двигател с мощност от 300 конски сили. Задвижването се предава към четирите колела, а трансмисията е автоматична със седем предавки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Тунинг баце!
    Иначе ще види 280км/ч през крив макарон.
  • 3
    1
    Аз
    Защо не пише, че е платена реклама :)
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари