Христо Стоичков предрече световна титла за Испания през 2026 година

0
След четири години испанците ще имат шампионски отбор, заяви футболната легенда
След четири години испанците ще имат шампионски отбор, заяви футболната легенда Снимка: Личен архив

След четири години испанците ще имат шампионски отбор, заяви футболната легенда

Христо Стоичков говори за качествата на испанския национален отбор, който играе на Мондиал 2022 в Катар. Бившият футболист на Барселона предрече добро бъдеще за настоящия състав на "ла фурия".

"Испания има състав за бъдещето. Луис Енрике има група от млади играчи, които са малко неопитни да се конкурират с най-силните сега. След четири години испанците ще имат шампионски отбор. На Мондиал 2026 ще имат готов състав, който може да стане световен първенец. Сега е още рано, защото отговорността тежи. Испания не се справи добре в последните 15 минути срещу Германия", заяви Стоичков в интервю пред радио Онда Серо, предаде БТА.

Кавалерът на "Златната топка" за 1994 година похвали изявите на Серхио Бускетс, както и израстването на Педри и Гави. Стоичков говори и за селекционера на испанския отбор Луис Енрике.

"Край тъчлинията той тича повече в сравнение с някои от футболистите. Никога не ми е харесвало да гледам треньор, който постоянно е седнал", каза още Христо Стоичков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    ахахаха
    Петьо Петков, теб ли да показват, никому неизвестния бай ганьо....
  • 1
    3
    Оптимист
    Ако махнат издънката Бускетс , те още сега може да са шампиони, но той забавя всяко отиграване...
  • -3
    2
    Петьо Петков
    Този инфантил който не може да говори,стига сте го показвали....... нищо не разбира от тази игра....един рекламен циркаджия.
  • -4
    1
    Al 2011g zavet 80g i 96g.
    11г сфят
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари