Христо Иванов: Трябва да се научим да градим мостове

0
"На масата на преговорите ще поставим въпроса ще има ли реформи", заяви председателят на "Да България"
"На масата на преговорите ще поставим въпроса ще има ли реформи", заяви председателят на "Да България" Снимка: БГНЕС

"На масата на преговорите ще поставим въпроса ще има ли реформи", заяви председателят на "Да България"

На масата на преговорите ще поставим въпроса ще има ли реформи, заяви в доклада си пред Третата национална конференция на "Да, България" председателят ѝ Христо Иванов. На този въпрос днес се надяваме да получим ясен и детайлен отговор, уточни той

Довечера започват преговорите за проекта на споразумение за съвместно управление между ГЕРБ-СДС и "Продължаваме промяната-Демократична България"(ПП-ДБ).

Иванов каза, че ако довечера не бъде получен ясен отговор от ГЕРБ-СДС ще продължат ли реформите, просто няма смисъл да продължават, защото не могат да обяснят на избирателите си. Задачата е доста проста и можем да се справим с нея във времето, което имаме, подчерта той. "Единственият начин, според него, да изчезне усещането че няма желание за реформи по същество, е да бъде подписан детайлен документ с ГЕРБ-СДС, който да гарантира на избирателите, че ще има реформи. Само при това положение има смисъл да има кабинет", обясни лидерът на "Да, България", цитиран от БТА.

"Трябва да се научим да градим мостове, да не си тръгваме, но и да отстояваме позициите си. И това можем да го направим заедно. Научили сме си уроците", обърна се Иванов към участниците във форума.

Задачата на конференцията е да се подготвим за следващите хоризонти, в следващите 9 месеца какво искаме да се случи, обяви той. Трябва на конференцията да се положи основата на нова политическа платформа, да се избере европейско политическо семейство, от което "Да, България" да стане част, и да се формулират организационните задачи.

Според Иванов най-добре е това европейско семейство да бъде Европейската народна партия, където членуват и партньорите им от ДСБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    ГАЦО
    Христо се охрани бок---а ще гради мост от Бургас до Росенец да седне и в скута на Доган не само на шишито пеевски
  • -4
    4
    До 3
    Ако приема твърденията ти за верни,то вие сте най елитните квартални пиянки в света,костюмирани,с вратовръзки,образовани...
  • 1
    3
    чичомиткобрат
    Тоя грозен дебелак няма ли един ден да се обръсне? Прилича на квараталната пиянка - дебел, необръснат, с една миризлива тениска, която не е свалят от гърба си няколко месеца и на места се е срастнала с него.
  • 1
    2
    Ристе Мравоядо
    Аз съм ВЕЛИКИЯ РИФОРМАТОР и реформирам риформите! Риформи да има, риформата е моя бизнес!
  • 3
    1
    Малииий,
    Бах'ти противния хобот! Прилича ми на недоклатен хомосексуалист, също като ококорения PD-раст от ПъПъ! А бе ... пълна шитня!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари