Христо Иванов призовава ГЕРБ и ДПС да се включат в разговорите с ПП

0
Вторият мандат е сериозната възможност България да има правителство, коментира Христо Иванов
Вторият мандат е сериозната възможност България да има правителство, коментира Христо Иванов Снимка: БГНЕС

Вторият мандат е сериозната възможност България да има правителство, коментира Христо Иванов

Съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов коментира в Пловдив, че вторият мандат е реална възможност страната да има редовно правителство и призова ГЕРБ и ДПС да се включат в разговорите с мандатоносителя, които продължават и днес, предаде БНТ.

Според Иванов третият мандат крие много неизвестни и партиите не бива още от сега да се фокусират върху него.

"Вторият мандат е сериозната възможност България да има правителство. Призовавам ГЕРБ и ДПС да се включат в консултациите, днес има пореден кръг за изработване на декларация за национални приоритети. Това усилие изисква отговорност, защото иначе излиза, че те нямат никакво намерение и не полагат усилия за създаване на правителство. Сега е моментът да покажем, че сме готови да говорим за приоритети и за национални задачи и в крайна сметка на тази база да стъпи едно възможно управление, защото страната има нужда от управление".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    Милана
    Изпитвам непоносимост към Иванов, и съм си така от край време към лицемерието и фалша
  • 3
    6
    Йони
    Големият фактор Иванов ще кажеш...
  • 6
    5
    fas
    Дунавмост, публикувайте НОВИНАТА за цялата 2023 година: Турция официално се оттегли от Истанбулската конвенция. Държавният административен апелативен съвет (İDDK) призна за законно оттеглянето на Турция от Истанбулската конвенция за превенция и борба с насилието срещу жени, съобщава телевизионният канал Habertürk. Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието срещу жени и домашното насилие (Истанбулска конвенция) е международно споразумение на Съвета на Европа срещу насилието срещу жени и домашното насилие. Турция стана първата страна, ратифицирала конвенцията на 14 март 2012 г. През март 2021 г. обаче президентът Тайип Ердоган обяви оттеглянето на Анкара от конвенцията, заявявайки, че целта й е променена и отсега нататък документът е "несъвместим със социалните и семейните ценности на Турция“. ЕС разкритикува това решение на Анкара. "Държавният съвет за административни обжалвания (İDDK) призна решението за оттегляне от Истанбулската конвенция като в съответствие със закона. Съветът с мнозинство на гласовете реши да "отхвърли“ възраженията, че оттеглянето от конвенцията противоречи на закона. След като İDDK реши да се оттегли от конвенцията в съответствие със закона, Турция официално се оттегли от Истанбулската конвенция“, съобщи телевизионният канал.
  • 0
    4
    aaaaa
    Твоето име
  • 9
    3
    Ха-ха,
    Ще ви се, мърши жалки и алчни за власт!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари