Христо Иванов отговори на поканата на Гешев

0
Главният прокурор кани Надежда Йорданова и Христо Иванов на публичен дебат
Главният прокурор кани Надежда Йорданова и Христо Иванов на публичен дебат

Главният прокурор кани Надежда Йорданова и Христо Иванов на публичен дебат

„Г-н Гешев мога да го посъветвам да си подаде оставката и да се яви на избори”. Това каза съпредседателят на „Демократична България” и председател на парламентарната група Христо Иванов във връзка с поканата за дебат, която му бе отправена от главния прокурор.

Иван Гешев се опитва да прави пиар, той отдавна се занимава с параполитическа дейност, т.е. държи се повече като политик, държи политически речи, което е поредното доказателство, че не му е работата там”, коментира Иванов.

Тази седмица се очаква проектозаконът за изменение и допълнение на Закона за съдебната власт да влезе за обсъждане на първо четене в пленарната зала. Христо Иванов припомни, че този законопроект вече е обсъждан в три парламента.

„Всички ние от управляващото мнозинство сме се явявали на избори и сме провели дебат с избирателите и пред избирателите, обещавайки, че специализираното правосъдие ще бъде закрито, и три пъти получаваме подкрепа от обществото за това”, подчерта той.

Иванов посочи, че законопроектът е одобряван многократно. По думите му обаче Гешев е свикнал, че прокуратурата като каже "не може" и политиците се съобразяват.

„Това няма да стане този път, защото избирателите са ни възложили да ги закрием тези структури”, категоричен е Христо Иванов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Адам
    Е тва ли верно му е отговорът???
  • 0
    1
    любопитен
    Ало, Бойкикев, я припомни 6, 5--- и колко % имаше. Май бяха 6,56 ии 6,58. Като число - няма 170 хиляди гласа. И то с венецуелските машини, закупени по ваша идея и раотещи със софтуер създаден и контролиран от вас. По-добре замълчи Бойкикев. Защо бягаш от славното комунистическо фамилно име. Нали уж го даваш мъжкар? Ама в очите на слепците. Но даже и градската десница отвори очи и ви изостави - теб и генерала ти Атанасов. какво стана с вашите видни специалисти и "експерти" в кабинета. Без министъра еколог, който горе долу се справя, всичко друго е издънка, ама той е от зелените. Какво стана с електронното правитеслство. не може да заработи сега със статута на бежанците. Смешници, не експерти имате.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари