Храня се здравословно, а дебелея заради тези грешки

0
Малките промени и как те могат да имат голямо влияние върху нашето здраве и загубата на нежеланите килограми
Малките промени и как те могат да имат голямо влияние върху нашето здраве и загубата на нежеланите килограми

Не знам защо го правех, но го правех - по цял ден хапвах само здравословни неща, в работата си носех обеди и здравословни закуски и всичко правех по правилата.

Въпреки това, щом дойдеше време за вечеря, целия ми труд пропадаше, защото започвах да ям нездравословна и най-мазната възможна храна, и то в неограничени количества. Килограмите се трупаха, а аз се чудех какво се случва. Когато разбрах, че повече нямам извинения, реших нещо да променя нещо, разказала тази жена за портала Womenshealthmag.com.

Ограничени порции

Предимно се хранех здравословно, но в огромни количества. Каквото и да хапнех, се връщах в кухнята и редовно след всичко това хапвах и остатъците от вечерята на децата ми. Тогава въведох едно правило - да ям само ограничени порции и да не ям остатъците от децата. В началото ми беше трудно, защото изхвърлях храна, но когато усетих колко добре се чувствам и колко бързо се движа, разбрах, че съм взела правилното решение. 

Разбрах, че сиренето не е специална група на храните

Похапвах много млечни продукти, а най-много сирене. То присъстваше във всяко хранене. Освен това, често хапвах пици, макарони със сирене и подобни неща. Когато изхвърлих млечните продукти от диетата си, започнах да ям много здравословни хранителни стоки, така че вместо пици, похапвах зеленчуци с ориз, много супи и салати. С това, внасях много повече фибри и чувствах по-малко глад.

След вечерята е краят

Както вече споменах, вечерята ми беше най-големият проблем. Дори и когато изяждах моите две порции и остатъците от децата, си дояждах с нещо сладко.Сега изхвърлих преработени сладки и за десерт ям плодове. Когато всички станем от масата, затварям кухнята и повече не си позволявам да влизам вътре.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари