Хакнаха профила във "Фейсбук" на Десислава Радева

0
Не знам защо, нямам представа
Не знам защо, нямам представа Снимка: БГНЕС

Хакнаха профила във "Фейсбук" на първата дама Десислава Радева.

Това съобщи самата тя в ефира на радио "Дарик“. "Не знам защо, нямам представа", поясни тя. 

Първата дама харесва Азис. Тя била почитателка на хубавата музика. Дейвид Ковърдейл е първата ми любов. Имам три такива любови - другите са Хавиер Бардем и Никълъс Кейдж", обясни Радева. Тя регистрирала гражданско сдружение, което да се грижи за съхраняване на фолклора и за българския език, за да могат децата да пишат правилно. 

"Аз не съм част от президентството. Съпругата съм на Румен Радев, който в момента е президент", поясни Десислава Радева. Тя каза, че се ползва с екстрата кабинет и един човек от НСО, "който се води охрана". "Аз съм си доста свободолюбив човек и когато някой върви с тебе, е странно", каза президентшата.

"Историята с Лили и Митко не се случи така, както исках аз да се случи. Два-три месеца мислех какво мога да направя за тези деца. Най-лесното е да дадеш пари. Ходят на училище на 15 км от селото. Баща им е болен на легло, майка им се грижи за тях. Не са виждали друга среда освен малкото им селце. Исках малко да им разширя кръгозора. Давах си сметка, че попадайки в коренно различна среда, психиката им може да бъде наранена. Посъветствах се с психолози. Мнението им беше, че аз трябва да ги взема, за да разширят кръгозора си", поясни Десислава Радева.

Източник: DarikNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари