Гурбетчия направи нетрадиционен подарък на родния си град

0
29-годишният Николай Николов подари на общинската администрация в Мадан техника за косене
29-годишният Николай Николов подари на общинската администрация в Мадан техника за косене Снимка: Дарик

Младеж, който живее и работи от няколко години в Америка, реши да направи нетрадиционен подарък на родния си град Мадан.

29-годишният Николай Николов подари на общинската администрация в родопския град техника за косене, пише Дарик. Общинското предприятие „Благоустройство на територията” вече разполага с тракторна косачка, което ще направи косенето на тревата по- лесно, бързо и качествено. Освен тракторчето, бяха дарени още две моторни косачки и машина, с която ще се почиства окосената трева.

„Градът, а и в доста села, които успях да видя, нямат нищо общо с тези от преди 6-7 години, когато заминах за Америка. Тук личи, че се работи много и мисля, че е редно и трябва всеки  да допринася за развитието на Мадан по един или друг начин. Адмирации към ръководството и екипа от общината“, сподели дарителят.

Преди повече от 6 години младият мъж заминава за Америка. След дългогодишното си пребиваване в „страната на неограничените възможности“, Николай се прибира в Мадан за няколко седмици почивка и остава възхитен от промяната, която вижда в града. Очарован от случващото, младият мъж решава да закупи и дари техниката на общината.

„Сърдечни благодарности към Ники за неповторимия му жест. Останах приятно изненадан, но и изключително щастлив, защото инициативата му показва, че младото поколение милее за Мадан и също иска общината да продължи да се развива,  а това е изключително радващо и носещо надежда.“, коментира кметът на община Мадан Фахри Молайсенов.

Източник: DarikNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари