Гроздан Караджов няма да прехвърли помещения на Младежкия театър към КЕВР

0
Директорът Михаил Байков препотвърди, че са необходими за изграждане на нова сцена
Директорът Михаил Байков препотвърди, че са необходими за изграждане на нова сцена Снимка: Пресцентър на МРРБ

Директорът Михаил Байков препотвърди, че са необходими за изграждане на нова сцена

Министър Гроздан Караджов и експерти от МРРБ се срещнаха с новото ръководство на театър Младежкия театър "Николай Бинев" по тяхно искане, за да обсъдят казуса, свързан с желанието на КЕВР да получи безвъзмездно помещение, което е собственост на театъра. Директорът Михаил Байков препотвърди, че помещенията са необходими на театъра, за да разшири своята дейност и за изграждане на нова сцена и съответните помещения към нея, съобщиха от пресцентъра на Министерството на регионалното развитие.

Министър Караджов увери ръководството, че щом имотът не е с отпаднала необходимост за културната институция, той няма как да придвижи процедурата към Министерския съвет с искането на КЕВР за прехвърляне на помещенията. "След Вашето официално становище и след това, което ми разказвате сега за визията Ви за развиване на дейността на театъра, за мен въпросът с прехвърлянето не стои", каза министърът на регионалното развитие и благоустройството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари