Граждански арест на Централния плаж в Бургас

2
Смугъл нашенец открадна "Айфон", спасители го свалиха на земята
Смугъл нашенец открадна "Айфон", спасители го свалиха на земята Видео: Флагман

Смугъл нашенец открадна "Айфон", спасители го свалиха на земята

Спасители от 4 пост на Централния плаж в Бургас успяха за части от секундата да идентифицират крадец на скъпи вещи и с помощта на свои колеги да го неутрализира. Инцидентът е от 12:30 часа. Изпеченият джебчия, видимо гастролиращ, се е възползвал от наплива на туристи през този уикенд и безпогрешно се е насочил към ВИП зоната, където със сигурност би могъл да докопа нещо, което си заслужава риска.

От разсеян англичанин смуглият нашенец е успял да отмъкне скъп телефон марка "Айфон", докато чуждият гост наблюдавал лазура над морето. За зла участ обаче е бил забелязан и от служители на сигурността на плажа, разказва Флагман.

Медията заснема кадри от момента на залавянето му.

Пазете личните си вещи на плажа, защото има и хора, които не са дошли заради слънцето и тена. Почти като в годините на тоталитаризма Бургас това лято се радва на изключително силен сезон по бреговата ивица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    1
    👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
    Браво, момчета! Изкефихте ме!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари