Граждани на Русе: Мястото на търлата не е в Парка на младежта

9
Подаден е сигнал към общинския съветник от ВМРО Траян Тотев
Подаден е сигнал към общинския съветник от ВМРО Траян Тотев Снимка: Facebook

Подаден е сигнал към общинския съветник от ВМРО Траян Тотев

Недоволни граждани от предвиденото място за провеждане на русенската търла са се обърнали към общинския съветник от ВМРО Траян Тотев, съобщи той във Фейсбук. Сигналът е връчен на кмета на Община Русе.

Те се аргументират защо традиционния панаир да не се провежда в Парка на младежта - в непосредствена близост до учебни заведения, жилищни сгради и болнични заведения. Ето каква информация по случая предостави общинският съветник:

"Недоволни граждани от предвиденото място за провеждане на русенската търла се обърнаха към мен със сигнал, който на последната сесия връчих на кмета на Община Русе.

В сигнала много добре е аргументирано защо традиционният русенски панаир НЕ ТРЯБВА да се провежда в Парка на младежта, в непосредствена близост до учебни заведения, жилищни сгради и болнични заведения.

Въпреки добрите стъпки от страна на общинска администрация, а именно общинско дружество да организира и провежда панаира, което допринася реално с приходи в общинския бюджет, а също и с възможността за по-добър контрол върху атракционите аз съм на мнението на обезпокоените граждани.

Именно затова поисках от кмета на Община Русе Пенчо Милков да представи на Общински съвет - Русе други възможни терени, на които за в бъдеще да се организира търлата. Той прие моето предложение и очакваме да се разгледа на следващо заседание".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    18
    Даниел
    Хляб и зрелища-Предстоят местни избори за кмет и да угоди Пенчо на тълпата.
  • 1
    17
    до 9
    То и пътищата от републиканската мрежа са държавна собственост, но русенският кмет ги ползва като пътува до Нисово. Как става? Плаща се таксата и се ползва. Не виждам проблем и с полигона.
  • 4
    16
    Тъп докторант
    Обществено мнение се проучва чрез онлайн анкета с достъп на всички граждани на Русе, а не чрез срещи с няколко граждани симпатизанти или членове на МВРО.
  • 5
    15
    Сандра
    Търлата ви пречи,а камерите с пръст до Розариума не виждате.Всичко е утъпкано и унищожено.Грозна картина!
  • 3
    14
    Реклама
    На МВРО храненика че предстоят наесен избори. Цъка минусчета та се скъсва. Има ли кой да му се върже на тъпотиите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари