Г-н Милков, кой и защо разреши да се унищожи Парка на Младежта!?

14
Недоволство сред русенци
Недоволство сред русенци Снимка: М. П. / Фейсбук

Недоволство сред русенци

Десетки русенци изразиха недоволство от безразборно разположените в зелените площи на Парка на младежта тежки камиони, превозващи съоръжения за откриващата се след няколко дни търла.

Г- н Милков, кой и защо разреши да се унищожи Парка на Младежта. Редно ли е да се паркират камиони и тежка техника в тревните площи ,да се блокира целият парк със всичкият този катун? Това ли е малката Виена?“- са част от въпросите, повдигани от русенци във Фейсбук групата "Писмо до кмета на Русе".

Предложението на възмутените граждани е панаирът да се измести извън града, като някои от тях припомнят как преди години търлата бе на полигона край Николово. Това обаче би ограничило хората без собствен превоз да посетят атракционите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    31
    Пламен Даков
    Министър Събев да уволни корумпирания некадърник Пенчо Милков.
  • -3
    30
    Aleks
    Е те децата от градината да няма да излязат на произвола на съдбата и да си вземат алкохол от търлата бе хаха малко по сериозно съграждании...не е нужно да търсим минус във всичко,а да искаме плюсове...съгласни или не търла ще има,а децата в градината ще спят толкова колкото и преди търлата хаха
  • 7
    29
    от 27 до 28
    Прав си, но не вярвам да съществува нещо по-зле от сегашния кмет. Мисля, че след като достигнахме дъното ще почнем да се изкачваме нагореQ
  • 11
    28
    до 27
    И кой ще прецени и избере правилния кмет? Тези, които 30 години избират идиот след идиота ли? Не се надявай, нищо няма да се промени!
  • 20
    27
    русенец
    Повечето мина, остава по малкото. До октомври 2023 година. Когато ударим русенски шут на този кмет и некадърния му екип. Даже и портрета му ще свалим от коридора в общината, няма заслуги; А на всички призоваващи за оставката му - къде сте чули и видяли комунист да подава оставка? Жалко за града ни, как не случихме на кмет. Ето и Перник има комунист за кмет, ама коренно различен Но затова демокрацията е направила изборите. Така че ще изритаме Пенчо от сградата на Кораба, а всички БСП съветници от общинский съвет. Барабар с ортаците им - така наречените "войводи", оглавявани от Иво Пазарджиев. Непрекъснато уж се застъпваха за българите зад граница, а сега не смеят и да гъкнат когато биват убити бесарабски българи в Украйна. Ставата смешни и жалки. Какъвто кмета, такъв и председателят на общинския съвет
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари