Гранични полицаи спасиха премръзнали баща и син край Драгоман

1
Детето е било босо. Полицай му е донесъл дрехи и ботуши от своите деца
Детето е било босо. Полицай му е донесъл дрехи и ботуши от своите деца Снимка: Гранична полиция

Двамата чужденци са откарани за преглед в "Пирогов"

Тази сутрин към 9:30 ч. автопатрул на сектор „Специални тактически действия“ в РДГП - Драгоман е открил двама чужди граждани на пътя между село Габер и Драгоман, по техни данни от Сирия. Двамата са били премръзнали. Детето, момче на 9 години, е било босо. Оказана им е първа медицинска помощ, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Граничният патрул е придружил линейката с бащата и детето до „Пирогов“. При прегледа са установени 1-2 степен на измръзване на мъжа и 1 степен на измръзване на момчето. Двамата са превързани и освободени. Граничен полицай е донесъл дрехи и ботуши на своите деца, които е дал на момчето.

Чужденците ще бъдат отведени в РДГП – Драгоман за последваща регистрация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари