Грандиозен успех за клипа "We are happy from Ruse, Bulgaria”

0
Грандиозен успех за клипа "We are happy from Ruse, Bulgaria”

Кметът Пламен Стоилов, заместниците му Даниела Шилкова и Страхил Карапчански и секретарят на Община Русе Димитър Генков се срещнаха със създателите на русенския клип вдъхновен от видеото към песента на Фарел Уилямс „Happy”. Авторът на идеята за клипа “We are happy from Ruse, Bulgaria” Светлин Големански и фотографите Цветомир Цветанов и Атанас Великов разказаха как е минал снимачния процес и споделиха, че са развълнувани от успеха на творението си.

Г-н Стоилов поздрави екипа участвал в създаването на видеото. „Клипът ви има уникален рекламен ефект за Русе. С него вие създавате една много позитивна и модерна представа за нашия град“, заяви кметът. Той подчерта, че е важно младите русенци да имат самочувствие и да бъдат креативни и амбициозни, защото те са бъдещето на града ни. Кметът заяви пред гостите си своята пълна готовност да подкрепи техни бъдещи инициативи. „Отворени сме за вашите идеи и предложения. Много залагаме на сътрудничеството си с младите хора. От изключително значение е те активно да участват в обществения живот на Русе и да работят за неговото развитие“, каза кметът.

Зам.-кметът по Европейско развитие Страхил Карапчански подчерта, че е важно в културния календар на града ни да присъстват атрактивни културни събития, които да привлекат младите хора и да отговорят на техните очаквания. „Именно в тази посока ще работи и Фондация „Русе – град на свободния дух“, допълни той и отправи покана към създателите на клипа за съвместни проекти в рамките на фондацията.

В края на срещата кметът изрази своята увереност, че сътрудничеството на Общината с креативни млади хора, като създателите на “We are happy from Ruse, Bulgaria” със сигурност ще допринесе за популяризирането на нашия град и утвърждаването му като културен център и привлекателно място за живот.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари