Госпожо, тея кости са у контейнеро от едни, където не платиха...

1

Скандалните случаи на гробищния парк в Перник нямат край и започват постепенно да изплуват!

Перничанка е станала свидетелка на потресаваща гледка на пернишките гробища, с още по-потресаващо обяснение, съобщава Dailypress.

Ето какво пише Калина , без редакторска намеса. Коментарът е излишен, а снимките са достатъчно красноречиви:

"Здравейте, Пиша Ви с голяма болка това писмо. На 27.03.2017г. почина баща ми и го погребахме на Централни гробища в Перник.

В деня на погребението ми казаха да платя за изваждане на тленните останки от баба ми, защото моят баща го положихме върху нея.

Съпругът ми отишъл да изхвърли нещо до кофата и видял зъби от човек и кости изхвърлени, като боклук. Попитахме веднага гробарите, това останки от моята баба ли са?

Възмутих се и им се развиках. Как да съм сигурна, че това не са костите на баба? И те ми отговориха: „Госпожо, костите на баба ти са у черен чувал в краката, тея са от едни където не платиха за ваденето на костите и затова са у контейнеро”.

Кощунство се извършва на тези гробища!!!

Няма ли общината да си контролира работниците? Към писмото си ще приложа снимки и се надявам, на това да се обърне внимание и хора плащайте си за ваденето на кости, защото останките от близките ви ще се изхвърлят на боклука за съжаление!!! Контрол от община Перник няма!!!

С огромна болка и дълбоко разочарование – Калина Бориславова."

Източник: Dailypress
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари