Гласове от паралелна вселена

0
Той все така води "овцете" към пропастта
Той все така води "овцете" към пропастта

Мощната държавна машина во главе с Борисов, да не говорим за местните дерибеи на ГЕРБ, са впрегнали целия властови ресурс, за да агитират предизборно колко прекрасно се живее под тяхното управление.

Премиерът понаобиколи отново няколко областни центрове, за да хвали магистралите си. И както обикновено, с нарцистична самовлюбеност, с байганьовски патриотизъм и показно самохвалство произведе илюзия за продуктивен и загрижен водач. А реалността за мнозинството народ е друга - с цялостната си политика той все така води "овцете" към пропастта. 

От приказките му разбрахме, че Ямбол имал осветление благодарение на трите правителства на ГЕРБ. Че който искал да живее луксозно, нямал място в тази партия(!), която не била "партия на властта". Че икономиката цъфти, докато реално се закриват заводи и се откриват цехчета, яденето поскъпва, големите инвеститори ни подминават, но пък чуждият боклук е добре дошъл. Ако предишни правителства били построили поне малко, колкото неговото, щеше да е супер, нищо че и предните 2 бяха пак на Борисов... На кметицата Фандъкова пък й се привидяха завръщащи се млади хора, докато статистиките сочат, че всеки ден по 74 българи напускат родината си.

Локуми всякакви. Гласове от паралелна вселена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари