Гимназията по строителство в Русе изгражда Център за високи постижения

0
Центърът ще бъде в областта на строителството и дизайна
Центърът ще бъде в областта на строителството и дизайна Видео: КИС 13

Центърът ще бъде в областта на строителството и дизайна

Започва изграждането на център за високи постижения в гимназията по строителство, архитектура и геодезия в Русе.

Проектът е на стойност над 2,3 милиона лева и е финансиран по Националния план за възстановяване и устойчивост.

Обявяването на началото на реализацията на проекта е част от събитията за 75-годишнината на училището. Центърът ще бъде в областта на строителството и дизайна, и включва обособяването на три учебни зали, както и кабинет за методическа подготовка на преподавателите, информира телевизия КИС 13.

Залите ще бъдат оборудвани по три направления – строителство и геодезия, дизайн и аудио-визуални изкуства, техники и производство на мултимедийни продукти.

Очаква се строителството да започне още през следващия месец, като изпълнението на проекта трябва да приключи не по-късно от май 2026 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Гост
    Кое върхово постижение в строителството можете да отбележите, за последните 34 години? Кеят на Росенец, ли?
  • 4
    3
    Напомням
    Какви избори бе тъпаци? Обявените на първи тур за невалидни бюлетини за повече от гласовете за Пенчо. А на балотажа се видя ясно, че русенци не са гласували нито за единия от двамата (БСП и ГЕРБ). Общо на балотажа има 1500 гласували бе! Само дебилите не разбраха, че тези избори бяха манипулирани на 100% в цялата страна. Нагласиха си всичко както им е удобно чрез подставени лица в избирателните комисии, пък ако ще и всички русенци да са излезли и гласували примерно за друг освен системните партии, то тия дето са броили в избирателната секция са ги цакали като невалидни. Цифрите го доказват! Естествено всички партии в парламента се наговориха предварително и намазаха по някакъв начин и за това никой не повдига въпроса. Всеки си прилапа някакви постове, градове, общински съвети и т.н. И забележете, навсякъде смениха оялите се кметове, а на нас ни оставиха ПЕНЧО! Явно добре е захранвал София и КУРнелка.
  • 4
    2
    Zeka4
    Мафията на П.Милков ще краде пак още 4 години.Защото Русенци са заспали а партизаните са в похот.
  • 5
    1
    В.П.
    Денчева ще си купи още един апартамент в София ,а училището ,кучетата го яли !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари