Гешев отрече да е иззел старо разследване срещу бивш министър на ГЕРБ

0
Гешев добави, че не се интересува и от това какво ще се случи с охраната му
Гешев добави, че не се интересува и от това какво ще се случи с охраната му Снимка: БГНЕС

 

Законът за защита на свидетелите е писан на коляно, заяви главният прокурор Иван Гешев 

Обвинител номер едно припомни, че е посочил рисковете от законодателната промяна, гласувана от НС, и пред депутатите, предаде БГНЕС. 

"Свикнал съм от 1994 година под реформа да се разбира унищожаване на работещи структури. Това не е новина за мен. Този закон, заедно със закона за бюджета, е най-важният закон в държавата. Защото така се оказва - в последните часове на Народното събрание се приема закон, с който се мести Бюрото по защита от една структура в друга", коментира Гешев и добави, че не се интересува и от това какво ще се случи с охраната му.

"Прочетох в някои сайтове, че ще се приемат закони срещу прокуратурата и срещу Гешев. Надявам се това да не е така", каза той.

По повод думите на служебния вътрешен министър Бойко Рашков за иззето разследване срещу министър на ГЕРБ, Гешев отвърна, че обикновено думите на Рашков не са истина. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук