Герджиков заведе екипа си на гуляй за изпроводяк

0
Служебният премиер събра министрите си на банкет в известен ресторант
Служебният премиер събра министрите си на банкет в известен ресторант Видео: Канал 3

Премиерът проф. Огнян Герджиков събра политическия си кабинет на банкет на изпроводяк.

Утре екипът му и министрите ще освободят кабинетите си за наследниците си от кабинета Борисов 3.

Най-близките от съратниците на служебния премиер празнуват раздялата си с властта след три месеца на "Дондуков"1. Купонът тече в Къщата с часовника, а там е и русият глас на кабинета, както и Гергана Паси, предаде Канал 3.

Двойката Паси са близки от години с проф. Герджиков по царска и партийна линия - още от времето, когато НДСВ управляваше. Соломон и Гергана Паси бяха сочени и като едни от главните кадровици на служебното правителство, а не е тайна, че са близки и с президентското семейство.

Малко преди прощалното парти служебният премиер и министрите му се отчетоха за свършеното през трите им месеца служба на онзи, който ги назначи - президента Румен Радев. Държавният глава пък им благодари, че са работили за каузата на България.

Служебният кабинет ще предаде щафетата на новосформираното коалиционно правителство на ГЕРБ и Обединените патриоти утре в 13.00 часа на церемония в Гербовата зала. Преди това, в 9.00сутринта лидерът на ГЕРБ и номиниран за премиер за трети път - Бойко Борисов, ще връчи папката с изпълнения мандат на преидента, а в 10.00 ще пристигне с кабинета си в парламента за гласуването на новия състав и структура на Министерския съвет.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари