Герджиков: Няма значение дали Борисов ми е пратил SMS

1
Дълбоко уважавам Иван Гарелов
Дълбоко уважавам Иван Гарелов

Дълбоко уважавам Иван Гарелов. Когато го представях пред Министерския съвет като част от политическия кабинет, казах, че това е медийният гуру на България.

Това заяви служебният премиер Огнян Герджиков по повод уволнението на медийния си съветник преди Годишните награди за отговорен бизнес.

Герджиков каза също, че "сутринта в Нова телевизия, в него проработи именно журналистическия нагон като изпусна очевидно предвид, че той е част от кабинета на министър-председателя, а в условията на една предизборна кампания е абсолютно недопустимо да се нарушават правилата. Той, за съжаление ги наруши и това е достатъчно основание, макар и с много голямо съжаление, да уволня г-н Гарелов“, каза Герджиков, цитиран от БГНЕС.

Относно това дали е получил SMS от Бойко Борисов, Герджиков беше категоричен:

"Никакво значение няма има ли SMS-и, има ли жалби, има ли песнопения. Никакво значение няма това, въпросът е чисто принципен. Това е въпрос на право и на морал. Има мое принципно решение. Толкова", каза той.

За опасността Турция да отвори границите и в страната да навлязат бежанци, Герджиков заяви, че сутринта е имал среща с министъра на вътрешните работи, ДАНС, с всички специални служби и там е била докладвана обстановката, включително и на границата, за мерките, които се взимат, за подготовката в случай, че се наложи усилване на границата. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари