Гербавите са минали през хирургическо отстраняване на всякакво чувство за срам

2
Май освен алчни и нагли крадци, ни управляват и завършени психопати
Май освен алчни и нагли крадци, ни управляват и завършени психопати

Пепито Аврамова заяви, че ако случайно някой й поиска оставката, щяла да я даде.

Явно на женицата, която се показва по медиите с шарено лилаво пуловерче на ромбчета, не й минава дори мисълта сама да я подаде. Дори не осъзнава и защо трябва! Според нея не трябва, а и никой не й я е искал, значи ще стои, докато някой не я изрита.

Тези дни наблюдавам гербавите и ми прави впечатление, че всички са минали през хирургическо отстраняване на всякакво чувство за срам. Нещо като пластична операция на характера, за да се впишат в стайлинга на правителството и общо на управляващите.

Да сте видели досега гербав да признае, че е виновен или че го е срам, или пък да се извини? Ами не сте! Щяхте иначе да си спомняте подобен уникален факт.

От АПИ оплескаха пейзажа на цялата Територия, майките им бяха поздравени от всички шофьори в България, целият народ е бесен на грандиозния им провал, направо тотал-щета, а те излизат и спокойно и нагло обясняват, че те, естествено, не са виновни, това е хакерска/хибридна атака и подобни катастрофи били съвсем нормални. И не искали да ги налазват с въпроси, значи….При което гледат присъстващите журналисти с отвращение, че са им развалили рахата в почивния ден.

Винетку пък по стара шаманска традиция обвини целият свят, Путин, Радев, хибридните атаки и зелените марсиански човечета, че са саботирали прекрасното начинание. След това хвърли на племето три глави и отпраши да медитира. Още по-нагло благоволи да освободи нЕкои пътища от винетки, без да пропусне отново да се накара на материала и на кметовете.

Спомням си преди няколко месеца катастрофата с Търговския регистър. При което Мамата на нацията и новата духалка в агенцията дори сами се похвалиха, че са се справили с проблема, който сами бяха създали и си раздадоха 700 000 лева бонуси за добре свършена работа.

Уникалното е това, че там, където нормален човек би потънал в земята от срам и би се оттеглил, без да посмее години наред да се кандидатира за обществена длъжност, гербавите нагло твърдят, че космосът им пречи, те са невинни и съответно трябва да бъдат поощрени да продължават с поразиите.

И понеже много пъти съм се замисляла върху някои клинини признаци на психични отклонения, да отбележа, че именно психопатите се отличават с тотална липса на срам, на морал и на елементарно съобразяване с обществото и въобще с другите. Психопатите не спазват правилата на обществото и са убедени, че светът трябва да се върти около тях. За тях няма разлика между добро и зло, всичко трябва да бъде както само на тях им харесва. Нещо да ви е позната картинката???

Май освен алчни и нагли крадци, ни управляват и завършени психопати. За това няма лечение! Единствено изолация от обществото, за да не правят поразии!

Защото иначе нас ще ни е срам, че сме ги оставили да ни унищожават!

Автор: Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари