ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се регистрираха в ОИК

0
Двете формации избраха да внесат документите си в деня на празника на столицата
Двете формации избраха да внесат документите си в деня на празника на столицата Видео: NOVA

Двете формации избраха да внесат документите си в деня на празника на столицата

ГЕРБ-СДС и ПП- ДБ се регистрираха за местните избори в Общинската избирателна комисия в София. Двете формации избраха да внесат документите си на празника на столицата.

Днес представяме кандидатите за районни кметове. Кой е номиниран за София – ще разбере до няколко дни. Днес е важно да им обърнем внимание, тъй като имат изключително важна задача. Управлението на града не е детска игра”, каза Георги Георгиев, председател на СОС от групата на ГЕРБ/СДС.

Номинираният за кмет на София от ПП-ДБ Васил Терзиев каза, че нямат търпение да изпълнят обещанието да се явят обединени на изборите. „Всички прогресивни хора да дадем тласък на града”, каза той.

Кои са другите кандидати за столицата?

От „Продължаваме промяната-Демократична България” издигнаха Васил Терзиев. Кандидатът на „Възраждане” е Деян Николов, а БСП вече одобриха Ваня Григорова. ДПС и „Има такъв народ” се очаква да съобщят кандидатурите си следващата седмица. Кандидат за София е и независимият депутат Радостин Василев. Вили Лилков беше издигнат от гражданската инициатива „Синя София”, а Карлос Контрера от ВМРО.

Партиите и коалициите могат да се регистрират в Общинските избирателни комисии до 18 септември, а до 26-и могат да регистрират и листите си с имената.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари